Gästbok

Lämna gärna en hälsning i vår gästbok nedan!

Alla kommentarer modereras, vilket gör att det kan ta en liten stund innan de syns på sidan. Detta görs endast för att undvika reklammeddelanden.

17 reaktioner på ”Gästbok

  1. Gunilla, du är min idol i shettisvärlden! Du har så fina hästar och du gör ett så bra jobb med dem! Superfin hemsida har du också! Hälsningar från en tidigare kund som forfarande har kvar ett sto efter Almnäs Flis. (Git, nu 14 år))/Annette

  2. Grattis till Sanders godkännande! Grattis också till den nya hemsidan, den ser jättefin ut. Men så har du ju också fantastiskt vackra ponnyer! Lycka till med alla fölningarna i sommar! Kram från Lottie och Furunäs

  3. Hej Gunilla!! Kanon fin hemsida har kollat igenom allt, jättefina foton, dom är för härliga dessa ”shettisar” du vet att jag är ”svag” för dem…fick ju min första 1968 och har fortfarande, ”fast” att jag gått över till Tinker… läste att du tappade intresset för ett tag..tur du fick tillbaka gnistan igen, du gör ett kanonjobb med dessa små ponnyer, blev lite ”full i skratt” när jag såg fottot på ett föl vid namnet Tin Tin…så typiskt shettis utstrålning! liten,söt,kaxig,tuff, redan som liten. Kommer att följa din hemsida för att få se dina ”nya” små liven som du väntar på. STOOORT Lycka Till även i framtiden !!!

  4. Riktigt fin hemsida och många fina små hästar, fortsatt lycka till med din framgångsrika livsuppgift, och fortsatt lycka till i alla dina framgångar , du är BRA på det här Gunilla!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s